
We work together
AvantiFlex
Onze roots liggen in de voedingsindustie; ruim 25 jaar hebben we bij veel verschillende bedrijven in de keuken mogen kijken. Er is een steeds groter wordend tekort aan goed personeel, als koks, souschefs, bediening en spoelkeuken in de HORECA. Dit heeft tot de oprichting van Avantiflex geleid en sindsdien helpen wij bedrijven bij de inzet van echte vakmensen.
Wij kennen de branche als geen ander en kunnen razendsnel inspelen op uw uitdagingen, voor de korte of de lange termijn. Persoonlijke aandacht voor medewerker en opdrachtgever, inhoudelijke kennis en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van Avantiflex. En dit heeft ons groot gemaakt in de HORECA.
We komen graag kennismaken om geheel vrijblijvend de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen.
Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u direct terug.
Interessant artikel: help-horeca-zoekt-personeel-oplossingen-in-zicht